Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de beurre doux
- 120 g de farine de blé
- 50 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 300 g de lait demi-écrémé
- 250 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2427 kJ / 581 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 43 g
Alternatywne przepisy
Crêpes tout chocolat
35 Min
Crêpes des îles
40min
Crêpes suzette
35 Min
Mélange à pâtisserie pour cake aux canneberges et au chocolat
Brak ocen
Cheesecake polonais
1h 30min
Milk-shake meringué
10 min
Milkshake au brownie
40min
Gâteau à la fraise
3 godz. 35 min
Verrine fruits frais, yaourt et meringue
3h 30min
Brioches fourrées au praliné
2 Std. 45 Min
Jus de pomme épicé
5 min
Boules coco-noisette
1h 10min