Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 250 g de biscuits au café noir, type Delacre®
- 50 g de beurre doux fondu
- 150 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- 350 g de mascarpone
- 15 g de liqueur d'amande, type amaretto
- 120 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le jour même
- 20 g de cacao en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2299.8 kJ / 551.5 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 42.6 g
- Tłuszcz
- 38.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tiramisu noix de coco et gingembre
12sa 20 dk
Cheesecake citron-speculoos non cuit
4sa 45 dk
Cheesecake marbré non cuit
4sa 45 dk
Cheesecake aux noix de cajou (sans cuisson)
12h 15min
Wedding cake de Gaëlle (Finale Thermostars 2017)
3h 15min
Gâteau à la violette
4sa 45 dk
Tiramisu poire-speculoos
12 Std. 30 Min
Cheesecake au chocolat, nappage à la guimauve
1 godz. 30 min
Gâteau crousti-fondant mangue-chocolat
3h 45min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12sa 20 dk
Cheesecake chocolat blanc-noix de coco
55 dk
Cheesecake au caramel au beurre salé
12h