
Urządzenia i Akcesoria
Tarte mit Spinat und Feta
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Butter30 g
-
trockene Semmeln in Stücken40 g
-
frisches Basilikum5 - 10 Blättchen
-
Olivenöl30 g
-
Knoblauchzehe halbiert1
-
Babyspinat, frisch150 g
-
Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Muskat, gemahlen1 Prise
-
Filoteig3 - 5 Blätter
-
Naturjoghurt120 g
-
Eier2
-
Salz¼ TL
-
Feta in Stücken80 g
-
Pinienkerne20 - 30 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
383 kcal /
1605 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Picknick
24 Przepisy
Austria
Austria