Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
TM6 TM5 TM31

Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue

4.6 (5 ocen)

Składniki

Grating

  • 40 g Parmesan cheese, diced (2 cm)

Dough

  • 250 g milk
  • 25 g fresh yeast, crumbled
    lub 1 tsp dried instant yeast
  • 10 g honey
  • 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
  • 1 tsp fine sea salt

Fondue and Filling

  • 200 g dark chocolate, small pieces or callets
  • 100 g onions, quartered
  • 30 g olive oil
  • 200 g tomatoes, quartered
  • 50 g white wine
  • 1 tsp dried oregano
  • 1 tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 50 g fresh baby spinach
  • 200 g ricotta cheese
  • ½ tsp garlic powder
  • 2 medium eggs
  • water, for brushing
  • fresh fruit selection, to your taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
7229.5 kJ / 1728 kcal
Białko
52 g
Węglowodany
213 g
Tłuszcz
71 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy