Urządzenia i Akcesoria
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
Grating
-
Parmesan cheese diced (2 cm)40 g
Dough
-
milk250 g
-
1 tsp dried instant yeastfresh yeast crumbled25 g
-
honey10 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting400 g
-
fine sea salt1 tsp
Fondue and Filling
-
dark chocolate small pieces or callets200 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil30 g
-
tomatoes quartered200 g
-
white wine50 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
fresh baby spinach50 g
-
ricotta cheese200 g
-
garlic powder½ tsp
-
medium eggs2
-
water for brushing
-
fresh fruit selection, to your taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
52 g
Kalorie
7229.5 kJ /
1728 kcal
Tłuszcz
71 g
Węglowodany
213 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Rice with Grated Apples (TM5)
Brak ocen
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 godz. 20 min
Lamb Roll with Freekeh Pilaf
1 godz. 5 min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1 godz. 35 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Blueberry and Raspberry Plaited Loaf
3 godz.
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 godz. 40 min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 godz. 30 min
Mini Spinach Calzone
2 godz. 35 min
Halloumi Salad
20 min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1 godz. 30 min