Urządzenia i Akcesoria
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
Grating
-
Parmesan cheese diced (2 cm)40 g
Dough
-
milk250 g
-
1 tsp dried instant yeastfresh yeast crumbled25 g
-
honey10 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting400 g
-
fine sea salt1 tsp
Fondue and Filling
-
dark chocolate small pieces or callets200 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil30 g
-
tomatoes quartered200 g
-
white wine50 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
fresh baby spinach50 g
-
ricotta cheese200 g
-
garlic powder½ tsp
-
medium eggs2
-
water for brushing
-
fresh fruit selection, to your taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
52 g
Kalorie
7229.5 kJ /
1728 kcal
Tłuszcz
71 g
Węglowodany
213 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Estonian Kringle (Estonia)
1 godz. 40 min
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
1 godz. 15 min
Happy Veggie Empanadas
1 godz. 10 min
Bear Face Cake
1 godz. 50 min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1 godz. 45 min
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
5 godz.
Easter Eggs
2 godz. 30 min
Mini Fougasse
5 godz.
Coconut Pie
1 godz. 35 min
Gingerbread Chocolate Cake
4 godz. 30 min
Pizza Diavola
1 godz. 30 min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 godz. 25 min