Focaccia rellena

Focaccia rellena

4.9 55 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
6 raciones

Składniki

Cocción de patatas
  • 500 g de agua
  • 250 g de patatas en trozos (2-3 cm)
  • 3 huevos
Masa
  • 150 g de agua
  • 150 g de leche
  • 25 g de levadura prensada fresca
  • aceite de oliva (para las manos)
  • 450 g de harina de fuerza
  • 2 cucharaditas de sal
  • 1 cucharada de orégano seco
Relleno
  • ¼ de lechuga iceberg cortada en trozos regulares (4-5 cm)
  • 500 g de agua
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 250 - 300 g de mayonesa
  • 2 tomates en rodajas finas
  • 200 g de jamón cocido en lonchas
  • 200 g de lonchas de queso de sándwich

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 937 kcal / 3919 kJ
Białko 26.9 g
Tłuszcz 63.2 g
Węglowodany 65.2 g
Błonnik 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...