Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 紫洋蔥
- 30 克 香菜
- 15 克 蒜頭
- 240 克 罐裝白色鷹嘴豆 ,洗淨,瀝乾
- 70 克 核桃
- 20 克 檸檬汁
- 1 顆 蛋黃
- ½ 茶匙 孜然粉
- ½ 茶匙 凱宴辣椒粉
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 小蘇打粉
- 2 大匙 橄欖油
- Wartości odżywcze
- na 1 塊
- Kalorie
- 349.9 kJ / 83.7 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 5.8 g
- Tłuszcz
- 6.3 g
- Błonnik
- 0.8 g