
Urządzenia i Akcesoria
核桃鷹嘴豆烤餅
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
12 塊
Składniki
-
紫洋蔥100 克
-
香菜30 克
-
蒜頭15 克
-
罐裝白色鷹嘴豆 ,洗淨,瀝乾240 克
-
核桃70 克
-
檸檬汁20 克
-
蛋黃1 顆
-
孜然粉½ 茶匙
-
凱宴辣椒粉½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
小蘇打粉¼ 茶匙
-
橄欖油2 大匙
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
83.7 kcal /
349.9 kJ
Białko
2.4 g
Tłuszcz
6.3 g
Węglowodany
5.8 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

運動後補給
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan