
Urządzenia i Akcesoria
蘿蔔辣醬炒豆干肉絲
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
豬里肌肉 切絲100 克
-
蘿蔔乾 切絲20 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切絲10 克
-
醬油1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
香油1 茶匙
-
豆干 切絲2 片
-
芹菜 取莖、切段30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
242 kcal /
1013 kJ
Białko
15.5 g
Tłuszcz
14.6 g
Węglowodany
5.3 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan