Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 10 克 油
- 100 克 豬里肌肉, 切絲
- 20 克 蘿蔔乾, 切絲
- 10 克 新鮮紅辣椒, 去籽、切絲
- 1 茶匙 醬油
- 1 茶匙 糖
- 1 茶匙 米酒
- 1 茶匙 香油
- 2 片 豆干, 切絲
- 30 克 芹菜, 取莖、切段
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1013 kJ / 242 kcal
- Białko
- 15.5 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 14.6 g
- Błonnik
- 0.5 g