Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 紅蘿蔔, 切塊
- ½ 顆 檸檬, 去皮、去籽和白色部分
- 3 大匙 枸杞
- 2 大匙 即溶燕麥片
- 100 克 希臘優格
- 250 克 椰奶
- 30 - 50 克 蜂蜜, 依個人喜好調整
- 4 - 6 塊 冰塊, 每塊大小約3公分
- 2 大匙 椰片, 稍微烘烤(裝飾用) (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 杯
- Kalorie
- 1795 kJ / 428 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 5.4 g