
Urządzenia i Akcesoria
綠豆煎餅
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
沾醬
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)30 克
-
白蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)10 克
-
新鮮紅辣椒 ,切圈10 克
-
蒜頭 ,拍扁10 克
-
醬油2 大匙
-
醋2 大匙
-
糖2 大匙
綠豆煎餅
-
綠豆仁150 克
-
水200 克
-
蒜頭15 克
-
薑5 克
-
油 ,多備一些煎餅用10 克
-
麻油5 克
-
豬絞肉80 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
蔥 ,切蔥花20 克
-
新鮮綠豆芽80 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
290.2 kcal /
1213.2 kJ
Białko
14.5 g
Tłuszcz
12.2 g
Węglowodany
28.2 g
Błonnik
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

韓國人天天吃
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan