綠豆煎餅

綠豆煎餅

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

沾醬
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    30 克
  • 白蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切圈
    10 克
  • 蒜頭 ,拍扁
    10 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 2 大匙
  • 2 大匙
綠豆煎餅
  • 綠豆仁
    150 克
  • 200 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 5 克
  • ,多備一些煎餅用
    10 克
  • 麻油
    5 克
  • 豬絞肉
    80 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • ,切蔥花
    20 克
  • 新鮮綠豆芽
    80 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 290.2 kcal / 1213.2 kJ
Białko 14.5 g
Tłuszcz 12.2 g
Węglowodany 28.2 g
Błonnik 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...