
Urządzenia i Akcesoria
Chicken Pastilla
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter diced150 g
-
blanched almonds150 g
-
sugar to taste20 - 30 g
-
fresh parsley leaves3 Tbsp
-
fresh coriander leaves (opcjonalnie)3 Tbsp
-
onions halved200 g
-
saffron1 pinch
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
chicken breasts, skinless cut in pieces (approx. 2 cm)600 g
-
water50 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)½
-
medium eggs3
-
filo pastry8 sheets
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
590 kcal /
2471 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
46 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Rolled Shoulder of Lamb
2 godz. 30 min
Orange curry dressing
10 min
Savoury Crayfish Éclairs
1 godz. 20 min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Cevapcici with Ajvar (Balkan sausage with Aubergine and Pepper Dip)
2 godz.
Fatayer with Cheese and Mint
1 godz. 5 min
Tuna and Olive Empanaditas
4 godz. 5 min
Pogača (bread)
3 godz.
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 godz.
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 godz. 30 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min