Urządzenia i Akcesoria
Harissa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 jar
Składniki
-
dried red chillies deseeded (see tip)40 g
-
water hot, for soaking
-
cumin seeds2 Tbsp
-
coriander seeds2 Tbsp
-
fine sea salt2 Tbsp
-
garlic cloves6
-
olive oil depending on consistency4 - 5 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
12 g
Kalorie
2902 kJ /
693 kcal
Tłuszcz
59 g
Błonnik
18 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Beetroot Gravadlax
48 godz. 20 min
Spinach Fatayers
2 godz.
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 godz. 35 min
Houmous
13 godz. 30 min
Stuffed Moroccan Breads
2 godz. 45 min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 godz.
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min
Madras Curry Powder
5 min
Garam Masala
10 min
Kashmiri Rice
30 min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 godz. 30 min