Urządzenia i Akcesoria
Mussels Mariniere
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
leeks white parts only, sliced (1 cm)170 - 200 g
-
white wine, dry250 g
-
water200 g
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves2 sprigs
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
fresh mussels cleaned800 - 1000 g
-
fresh parsley chopped, for garnishing
-
lemon cut in quarters, for drizzling
-
baguette sliced, for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
949.1 mg
Białko
27.6 g
Kalorie
1331 kJ /
318.1 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Buddha Bowl with Chicken
Brak ocen
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce
1 godz. 40 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Tikka Masala Wraps
40 min