Urządzenia i Akcesoria
Mussels Mariniere
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
leeks white parts only, sliced (1 cm)170 - 200 g
-
white wine, dry250 g
-
water200 g
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves2 sprigs
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
fresh mussels cleaned800 - 1000 g
-
fresh parsley chopped, for garnishing
-
lemon cut in quarters, for drizzling
-
baguette sliced, for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
949.1 mg
Białko
27.6 g
Kalorie
1331 kJ /
318.1 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 godz. 20 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 godz.
Browned Pork Rice
1 godz.
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables
1 godz. 45 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 min
Egg and Onion
25 min
Express Strawberries Dessert
5 min