Urządzenia i Akcesoria
Mussels Mariniere
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
leeks white parts only, sliced (1 cm)170 - 200 g
-
white wine, dry250 g
-
water200 g
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves2 sprigs
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
fresh mussels cleaned800 - 1000 g
-
fresh parsley chopped, for garnishing
-
lemon cut in quarters, for drizzling
-
baguette sliced, for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
949.1 mg
Białko
27.6 g
Kalorie
1331 kJ /
318.1 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leftover Chicken Kimchi Salad
15 min
Baked Pork Loin with Rice
1 godz. 20 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Brak ocen
Pad Thai
45 min
Lemonade
5 min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 godz. 30 min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 godz. 20 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Hunters Stew (Bigos)
1 godz. 30 min