Urządzenia i Akcesoria
Jerk Spice Rub
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
70 g
Składniki
-
onion powder1 Tbsp
-
garlic powder1 Tbsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground allspice2 tsp
-
ground black pepper2 tsp
-
dried thyme2 tsp
-
sugar2 tsp
-
dried sage1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
paprika1 tsp
-
dried chilli flakes (opcjonalnie) to taste½ - 1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground cayenne pepper2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 70 g
Sód
4676.1 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
642.6 kJ /
153.6 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
34.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Charcoal Bread
2 godz. 35 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1 godz. 35 min
Bento with Pandas
1 godz.
Thai watermelon salad
50 min
Piri-piri spatchcock chicken
1 godz. 30 min
Sugar Syrup
30 min
Lemon and thyme mocktail
1 godz.
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6 godz. 10 min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min
Quick chicken tikka masala
35 min