Brodetto di Porto Recanati

Brodetto di Porto Recanati

3.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di cipolla
  • 1 spicchio di aglio
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di calamari interi piccoli puliti
  • 200 g di vino bianco secco
  • 800 g di pesce misto per zuppa pulito e a filetti (vedere consigli)
  • 300 g di canocchie pulite
  • 20 g di aceto
  • 2 cucchiaini di sale
  • 200 g di acqua calda
  • 1 bustina di zafferano
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • fette di pane tostato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1428.6 mg
Białko 78.9 g
Kalorie 2395.7 kJ / 572.6 kcal
Tłuszcz 20.8 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...