Piccoli strudel ai friarielli e salsiccia

Piccoli strudel ai friarielli e salsiccia

4.1 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 pezzi

Składniki

Impasto
  • 230 g di farina tipo 00
  • 150 g di yogurt naturale
  • 20 g di acqua fredda
  • ½ cucchiaino di sale
Ripieno
  • 300 g di friarielli puliti
  • 500 g di acqua
  • 1 spicchio di aglio
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di salsiccia sbriciolata
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • latte q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 165.1 mg
Białko 4.5 g
Kalorie 486.7 kJ / 116.3 kcal
Tłuszcz 4.3 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 15.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...