Merluza al vapor de almejas

Merluza al vapor de almejas

4.3 120 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

Aceite de perejil
  • de perejil fresco (solo las hojas)
    4 - 5 ramitas
  • de aceite de oliva (tipo arbequina)
    100 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta negra molida
    1 pellizco
Merluza al vapor de almejas
  • de aceite de oliva virgen extra
    60 g
  • de fumet de pescado
    300 g
  • lomos de merluza (aprox. 200 g c/u) salpimentados
    4
  • de almejas frescas
    200 g
  • de sal
    1 pellizco

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 303 kcal / 1268 kJ
Białko 33.55 g
Tłuszcz 18.8 g
Węglowodany 0 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...