Conejo a las finas hierbas

Conejo a las finas hierbas

4.6 253 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones

Składniki

  • 2 dientes de ajo
  • 4 ramitas perejil fresco (solo las hojas)
  • 70 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1000 g de carne de conejo en trozos con el hígado
  • 1 pellizco de orégano seco
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 1 pellizco de comino molido
  • 1 pellizco de tomillo seco
  • 1 pellizco de romero seco
  • ½ cucharadita de sal
    1 pastilla de caldo de carne
  • 150 g de vino blanco
  • 60 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 30.26 g
Kalorie 1552 kJ / 371 kcal
Tłuszcz 27.55 g
Błonnik 0.05 g
Węglowodany 0.59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...