Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dientes de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de carne de conejo en trozos con el hígado
- 1 pellizco de orégano seco
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de comino molido
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de romero seco
-
½
cucharadita de sal
lub 1 pastilla de caldo de carne - 150 g de vino blanco
- 60 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1552 kJ / 371 kcal
- Białko
- 30.26 g
- Węglowodany
- 0.59 g
- Tłuszcz
- 27.55 g
- Błonnik
- 0.05 g
Alternatywne przepisy
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45 min
Conejo a la huertana
45 min
Conejo a la mostaza
50 min
Conejo guisado con puré de patatas
1 godz. 10 min
Conejo al estilo mediterráneo
45 min
Conejo guisado
30 min
Conejo al chilindrón
1h
Conejo al cava
1h
Conejo al ajillo con setas
40 min
Conejo a la cazadora
50 min
Conejo al tomillo
45 min
Arroz con conejo
1h 15min