![Conejo a las finas hierbas Conejo a las finas hierbas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0E8D6636-37C0-4142-9497-BA6AE2CBCE30/Derivates/3A8BCD3B-05BB-403D-9FA4-B07245B01286.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dientes de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de carne de conejo en trozos con el hígado
- 1 pellizco de orégano seco
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de comino molido
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de romero seco
-
½
cucharadita de sal
lub 1 pastilla de caldo de carne - 150 g de vino blanco
- 60 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1552 kJ / 371 kcal
- Białko
- 30.26 g
- Węglowodany
- 0.59 g
- Tłuszcz
- 27.55 g
- Błonnik
- 0.05 g
Alternatywne przepisy
Conejo en doble cerveza
5h
Conejo guisado
30 Min
Conejo al tomillo
45 Min
Conejo con hierbas y cúrcuma
50min
Conejo a la cazadora
50min
Conejo al cava
1 Std.
Conejo a la mostaza
50min
Conejo a la huertana
45 Min
Conejo al chilindrón
1 Std.
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45 Min
Conejo al ajillo con setas
40 Min
Conejo guisado con puré de patatas
1h 10min