Conejo a las finas hierbas

Conejo a las finas hierbas

4.6 243 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones

Składniki

  • dientes de ajo
    2
  • de perejil fresco (solo las hojas)
    4 ramitas
  • de aceite de oliva virgen extra
    70 g
  • de carne de conejo en trozos con el hígado
    1000 g
  • de orégano seco
    1 pellizco
  • de pimienta molida
    1 pellizco
  • de comino molido
    1 pellizco
  • de tomillo seco
    1 pellizco
  • de romero seco
    1 pellizco
  • de sal
    ½ cucharadita
    1 pastilla de caldo de carne
  • de vino blanco
    150 g
  • de agua
    60 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 371 kcal / 1552 kJ
Białko 30.26 g
Tłuszcz 27.55 g
Węglowodany 0.59 g
Błonnik 0.05 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...