Pastéis de peixe com arroz de cenoura e coentros

Pastéis de peixe com arroz de cenoura e coentros

4.6 31 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 doses

Składniki

Pastéis
  • sobras de pão
    150 g
  • coentros
    10 g
  • queijo da Ilha cortado em pedaços
    10 g
  • alho
    2 dentes de
  • água
    500 g
  • batata de casca vermelha (p/ fritar), descascada e cortada em pedaços
    500 g
  • lombos de pescada
    400 g
  • ovos
    2
  • Sal q.b. p/ temperar
  • Pimenta q.b. p/ temperar
  • Noz-moscada q.b. p/ temperar
  • Óleo q.b. p/ fritar
Arroz
  • alho
    2 dentes de
  • cenoura cortada em pedaços
    150 g
  • coentros
    10 g
  • azeite
    30 g
  • água
    800 g
  • sal
    2 c. chá de
  • arroz agulha
    300 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 713.9 kcal / 2986.8 kJ
Białko 35.2 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 111.7 g
Błonnik 8.7 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 1514.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...