Creme de couve-flor com profiteroles de tomate seco

Creme de couve-flor com profiteroles de tomate seco

4.6 5 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
8 doses

Składniki

Profiteroles de tomate seco
  • farinha tipo 65
    80 g
  • tomate seco, em óleo escorrido
    30 g
  • água
    120 g
  • manteiga
    50 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • açúcar
    1 pitada de
  • ovos médios
    2
Recheio
  • queijo gorgonzola
    80 g
  • queijo-creme
    80 g
  • sumo de limão
    2 c. sopa de
  • pimenta (opcjonalnie)
    1 pitada de
Creme de couve-flor
  • manteiga
    50 g
  • couve-flor
    700 g
  • água
    600 g
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de legumes
  • natas
    200 g
  • sal
    1 pitada de
  • pimenta
    1 pitada de

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 382.2 mg
Białko 8.3 g
Kalorie 1385.7 kJ / 331.2 kcal
Tłuszcz 27.4 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 16.5 g
Węglowodany 15.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...