Açordas de bacalhau e coentros com arroz de grelos

Açordas de bacalhau e coentros com arroz de grelos

4.6 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses

Składniki

Açordas de bacalhau
  • fatias de pão caseiro partidas em pedaços pequenos
    400 g
  • coentros
    15 g
  • dentes de alho
    3
  • azeite mais q.b. p/ fritar
    50 g
  • bacalhau demolhado e desfiado
    500 g
  • água
    500 g
  • sal
    1 c. chá de
Arroz de grelos
  • azeite
    30 g
  • dentes de alho
    2
  • grelos
    150 g
  • sal
    1 c. chá de
  • água
    900 g
  • arroz carolino
    300 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 593 kcal / 2481 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 78 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...