Urządzenia i Akcesoria
Lamsspiesjes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 porties
Składniki
-
rozijnen80 g
-
gepelde amandelen50 g
-
chilipoeder (opcjonalnie)1 tl
-
teentjes knoflook2
-
verse gember gepeld en in schijfjes (2 mm)10 g
-
ontbeende lamsbout in blokjes (3 cm)500 g
-
zachte boter15 g
-
zwarte komijnzaadjes1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
asafoetida (of duivelsdrek)1 snuifje
-
oudbakken broodje in stukken50 g
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)2 tl
-
zeezout2 tl
-
ei, medium (53-63 g)1
-
bloem2 el
-
plantaardige olie3 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
20 g
Kalorie
1611 kJ /
385 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Samen thuis genieten
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Taart met peer en brie
1 godz. 10 min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Brak ocen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Brak ocen
Chilli con carne
35 min
Hornazo
Brak ocen
Sous-vide octopussalade
Brak ocen
Vanille yoghurt
12 godz. 20 min
Vier kazen flatbread om te delen
40 min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 min
Sojabolognese
40 min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Brak ocen
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 godz.