Urządzenia i Akcesoria
Gluten free breakfast pizza
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Pizza base
-
brown rice100 g
-
glutinous rice100 g
-
potato starch50 g
-
gluten free cornflour30 g
-
xanthan gum1 tsp
-
salt1 - 2 tsp
-
white vinegar1 tbsp
-
olive oil for drizzling
-
warm water180 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
Sun-dried tomato pesto
-
sun-dried tomatoes250 g
-
olive oil100 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
dried oregano1 tsp
Assembly
-
eggs4
-
bocconcini cut into slices130 g
-
cherry tomatoes cut into halves8
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh baby spinach leaves40 g
-
Worcestershire sauce (gluten free), to serve (optional) (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2677.1 mg
Białko
28.6 g
Kalorie
3728.8 kJ /
887.8 kcal
Tłuszcz
46.1 g
Błonnik
10.6 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
75.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buckwheat bread
2h 5min
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free flatbreads
40min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Gluten free tortillas
40min
Gluten free pizza base
35min
Hawaiian gluten-free pizza
2h
Gluten free waffles with maple bacon
1h