Urządzenia i Akcesoria
Vegan hollandaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 portions
Składniki
-
raw cashews70 g
-
filtered water60 g
-
lemon juice20 g
-
salt½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
ground turmeric⅓ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.4 g
Kalorie
974.4 kJ /
232 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Mushroom quinotto
30 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 godz. 15 min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 godz. 50 min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Mixed mushroom burgers
50 min
Tofu scramble
25 min
Chilli con tempeh
20 min
Zucchini tortillas with falafel
25 godz. 30 min
Vegan gravy
40 min
Green goddess pizza
1 godz. 30 min