
Urządzenia i Akcesoria
Ziemniaki z tuńczykiem, pomidorami i szpinakiem (dla dzieci)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porcje
Składniki
-
150 g ziemniaków pokrojonych na kawałki
-
50 g pora pokrojonego w 1 cm plastry
-
200 g wody
-
30 g liści szpinaku baby, świeżych
-
100 g pomidorów śliwkowych obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
80 g tuńczyka, w sosie własnym odsączonego z zalewy
-
25 g sera żółtego pokrojonego na ok. 1 cm kawałki
-
10 g oliwy z oliwek
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
192 kcal /
818 kJ
Białko
14.7 g
Tłuszcz
8.6 g
Węglowodany
17.4 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Bataty z pomidorami i makaronem (dla dzieci)
45 min
Purée ziemniaczane z łososiem (dla dzieci)
45 min
Makaron z warzywami i tuńczykiem (dla dzieci)
30 min
Soczewica z ryżem i jabłkiem (dla dzieci)
25 min
Placki ze szpinakiem (dla dzieci)
45 min
Purée marchewkowe z jabłkiem i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée z bakłażana i pomidorów (dla dzieci)
30 min
Makaron z koprem włoskim i morszczukiem (dla dzieci)
35 min
Purée z zielonej fasolki, dyni i pora (dla dzieci)
35 min
Kurczak z warzywami (dla dzieci)
30 min
Purée z mięsa i szpinaku
40 min
Purée z warzyw i ryby
45 min