Ziemniaki z tuńczykiem, pomidorami i szpinakiem
TM5 TM6

Ziemniaki z tuńczykiem, pomidorami i szpinakiem

Składniki

  • 150 g ziemniaków, pokrojonych na kawałki
  • 50 g pora, pokrojonego w 1 cm plastry
  • 200 g wody
  • 30 g liści szpinaku baby, świeżych
  • 100 g pomidorów śliwkowych, obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • 80 g tuńczyka, w sosie własnym, odsączonego z zalewy
  • 25 g sera żółtego, pokrojonego na ok. 1 cm kawałki
  • 10 g oliwy z oliwek

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
818 kJ / 192 kcal
Białko
14.7 g
Węglowodany
17.4 g
Tłuszcz
8.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie