
Urządzenia i Akcesoria
Filet z morszczuka w zielonym sosie z brokułami (dla dzieci)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
3 porcje
Składniki
-
1 ząbek czosnku
-
15 g oliwy z oliwek
-
250 g wody
-
150 g filetów z morszczuka (ok. 2 szt.), bez ości, pokrojonych na kawałki
-
300 g różyczek brokułu podzielonych na kawałki
-
1 łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
-
1 łyżka mąki ryżowej, prażonej
-
2 gałązki natki pietruszki, świeżej, tylko liście drobno posiekane
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
135.3 kcal /
566.3 kJ
Białko
12.2 g
Tłuszcz
6.9 g
Węglowodany
9.1 g
Błonnik
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Łosoś z brokułami i beszamelem (dla dzieci)
25 min
Filet z morszczuka z warzywami gotowanymi na parze (dla dzieci)
30 min
Klopsiki z indyka z purée pomidorowym (dla dzieci)
45 min
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1 godz.
Purée z buraków z gruszką i sokiem z granatu (dla dzieci)
50 min
Purée z batatów, cukinii i pora (dla dzieci)
25 min
Purée ziemniaczane z marchewką i cukinią (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z marchewką (dla dzieci)
35 min
Purée z zielonej fasolki, dyni i pora (dla dzieci)
35 min
Purée z mięsa i szpinaku
40 min
Purée z warzyw i ryby
45 min
Purée z gruszki i banana
10 min