
Urządzenia i Akcesoria
Makaron z koprem włoskim i morszczukiem (dla dzieci)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 porcja
Składniki
-
bulwy kopru włoskiego pokrojonej na kawałki100 g
-
ziemniaka pokrojonego na kawałki40 g
-
fileta z morszczuka bez ości, pokrojonego na kawałki40 g
-
wody250 g
-
makaronu, suchego drobnego, do zupy, o krótkim czasie gotowania (4-6 min)20 g
-
oliwy z oliwek2 łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
256 kcal /
1075 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
11.4 g
Węglowodany
30.2 g
Błonnik
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska