Urządzenia i Akcesoria
Makaron z koprem włoskim i morszczukiem (dla dzieci)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 porcja
Składniki
-
100 g bulwy kopru włoskiego pokrojonej na kawałki
-
40 g ziemniaka pokrojonego na kawałki
-
40 g fileta z morszczuka bez ości, pokrojonego na kawałki
-
250 g wody
-
20 g makaronu, suchego drobnego, do zupy, o krótkim czasie gotowania (4-6 min)
-
2 łyżeczki oliwy z oliwek
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
11 g
Kalorie
1075 kJ /
256 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
30.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Purée ziemniaczane z łososiem (dla dzieci)
45 Min
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1 Std.
Purée marchewkowe z jabłkiem i kurczakiem (dla dzieci)
35 Min
Purée ziemniaczane z zieloną fasolką, marchewką i kurczakiem (dla dzieci)
35 Min
Purée ziemniaczane z cukinią i cielęciną (dla dzieci)
1 Std. 35 Min
Purée z bakłażana i pomidorów (dla dzieci)
30 Min
Przecier z jabłkiem, malinami i awokado
25 Min
Purée z zielonej fasolki, dyni i pora (dla dzieci)
35 Min
Mus jabłkowy z marchewką
15 Min
Kurczak z warzywami (dla dzieci)
30 Min
Purée z mięsa i szpinaku
40 Min
Purée z warzyw i mięsa
50 Min