Makaron z koprem włoskim i morszczukiem
TM5 TM6

Makaron z koprem włoskim i morszczukiem

Składniki

  • 100 g bulwy kopru włoskiego, pokrojonej na kawałki
  • 40 g ziemniaka, pokrojonego na kawałki
  • 40 g fileta z morszczuka, bez ości, pokrojonego na kawałki
  • 250 g wody
  • 20 g makaronu, suchego, drobnego, do zupy, o krótkim czasie gotowania (4-6 min)
  • 2 łyżeczki oliwy z oliwek

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1075 kJ / 256 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
30.2 g
Tłuszcz
11.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie