Wersje kompatybilne
Makaron z koprem włoskim i morszczukiem (dla dzieci)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g bulwy kopru włoskiego, pokrojonej na kawałki
- 40 g ziemniaka, pokrojonego na kawałki
- 40 g fileta z morszczuka, bez ości, pokrojonego na kawałki
- 250 g wody
- 20 g makaronu, suchego, drobnego, do zupy, o krótkim czasie gotowania (4-6 min)
- 2 łyżeczki oliwy z oliwek
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1075 kJ / 256 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 30.2 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purée ziemniaczane z zieloną fasolką, marchewką i kurczakiem (dla dzieci)
35 Min
Purée ziemniaczane z marchewką i cukinią (dla dzieci)
35 Min
Mus jabłkowy z marchewką
15min
Mąka ryżowa prażona
50min
Purée dyniowe z ziemniakami, porem i morszczukiem (dla dzieci)
35 Min
Purée z batatów, cukinii i pora (dla dzieci)
25min
Purée ziemniaczane z dynią (dla dzieci)
35 Min
Purée z zielonej fasolki, dyni i pora (dla dzieci)
35 Min
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1 Std.
Kurczak z warzywami (dla dzieci)
30 Min
Purée ziemniaczane z cukinią i cielęciną (dla dzieci)
1h 35min
Purée z warzyw i ryby
45min