
Urządzenia i Akcesoria
Makaron z koprem włoskim i morszczukiem (dla dzieci)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 porcja
Składniki
-
bulwy kopru włoskiego pokrojonej na kawałki100 g
-
ziemniaka pokrojonego na kawałki40 g
-
fileta z morszczuka bez ości, pokrojonego na kawałki40 g
-
wody250 g
-
makaronu, suchego drobnego, do zupy, o krótkim czasie gotowania (4-6 min)20 g
-
oliwy z oliwek2 łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
256 kcal /
1075 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
11.4 g
Węglowodany
30.2 g
Błonnik
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Bataty z pomidorami i makaronem (dla dzieci)
45 min
Purée ziemniaczane z łososiem (dla dzieci)
45 min
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1 godz.
Purée marchewkowe z jabłkiem i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z zieloną fasolką, marchewką i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z marchewką (dla dzieci)
35 min
Purée z zielonej fasolki, dyni i pora (dla dzieci)
35 min
Przecier jabłkowo-gruszkowy z bananem
5 min
Kurczak z warzywami (dla dzieci)
30 min
Purée z mięsa i szpinaku
40 min
Purée z warzyw i ryby
45 min
Purée z warzyw i mięsa
50 min