Urządzenia i Akcesoria
Bezglutenowa owsianka zbożowa z jabłkiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 porcja
Składniki
-
70 g jabłka obranego, bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki
-
70 g wody
-
1 płaska łyżeczka mleka początkowego (0-6 miesięcy) w proszku
-
1 łyżeczka bezglutenowych płatków zbożowych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
1.4 g
Kalorie
312 kJ /
75 kcal
Tłuszcz
1.9 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Bataty z pomidorami i makaronem (dla dzieci)
45 min
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1 godz.
Makaron z koprem włoskim i morszczukiem (dla dzieci)
35 min
Przecier ze szpinakiem, bananami i borówkami
20 min
Kleik z kaszą manną, jabłkiem i mlekiem
20 min
Kleik z kaszą jaglaną, bananem i mlekiem
25 min
Owsianka zbożowa z jabłkiem i mlekiem
35 min
Kurczak z warzywami (dla dzieci)
30 min
Mój pierwszy budyń
25 min
Mus z płatków ryżowych i banana
20 min
Purée z warzyw i ryby
45 min
Purée z warzyw i mięsa
50 min