
Urządzenia i Akcesoria
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 porcji
Składniki
-
marchewki pokrojonej na kawałki180 g
-
pora pokrojonego w 1 cm plastry80 g
-
cukinii obranej, pokrojonej na kawałki180 g
-
selera naciowego pokrojonego na kawałki30 g
-
miąższu dyni pokrojonego na kawałki130 g
-
zielonej fasolki mamut, świeżej pokrojonej na kawałki, bez łyka80 g
-
ziemniaków pokrojonych na kawałki450 g
-
wody800 g
-
piersi z indyka, bez skóry, bez kości pokrojonej na ok. 2 cm kawałki700 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
91 kcal /
380.4 kJ
Białko
12.7 g
Tłuszcz
0.6 g
Węglowodany
10.5 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska