Urządzenia i Akcesoria
Purée ziemniaczane z zieloną fasolką, marchewką i kurczakiem (dla dzieci)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porcje
Składniki
-
120 g ziemniaków pokrojonych na kawałki
-
50 g marchewki pokrojonej na kawałki
-
70 g zielonej fasolki szparagowej, mrożonej, bez łyka70 g zielonej fasolki mamut, świeżej pokrojonej na kawałki, bez łyka
-
50 g piersi z kurczaka pokrojonej na kawałki
-
250 g wody
-
1 - 2 łyżeczki oliwy z oliwek
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
7.5 g
Kalorie
494 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
15.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1 godz.
Purée marchewkowe z jabłkiem i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z cukinią i cielęciną (dla dzieci)
1 godz. 35 min
Purée z bakłażana i pomidorów (dla dzieci)
30 min
Purée z batatów, cukinii i pora (dla dzieci)
25 min
Purée ziemniaczane z marchewką i cukinią (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z marchewką (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z dynią (dla dzieci)
35 min
Purée z zielonej fasolki, dyni i pora (dla dzieci)
35 min
Przecier jabłkowo-gruszkowy z bananem
5 min
Kurczak z warzywami (dla dzieci)
30 min
Purée z warzyw i mięsa
50 min