Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de mélange d'herbes aromatiques, fraîches, feuilles lavées et essorées (romarin, thym, origan, etc.)
- 70 g de saindoux
- 180 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine manitoba
- 1 c. à café bombée de sel, selon les goûts
- 1 - 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de fontina, en dés (3-4 cm)
- 15 - 20 tomates-cerises, coupées en deux
- huile d'olive extra vierge, un filet
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte aux pommes
1 Std. 15 Min
Mini pizzas «Tricolores »
Brak ocen
Mini pizzas au fromage de chèvre
1 godz. 35 min
Pizza à la farine d'épeautre
Brak ocen
Pizza aux courgettes
1 godz. 45 min
Cheesecake cuit
3h 10min
Croustillant au chocolat type whoopi pie
1h
Filets de saumon au sarrasin et aux asperges
40 min
Tartelettes aux fraises
1 Std. 15 Min
Focaccia à la farine d'épeautre
2h 30min
Focaccia croustillante
2 Std. 10 Min
Couscous à l'orange et au saumon à la vapeur
35min