Coulant au chocolat et au cœur cerise

Coulant au chocolat et au cœur cerise

5.0 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • 150 g de beurre et un peu pour le moule
  • 75 g de farine et un peu pour le moule
  • 6 cerises fraîches, dénoyautées
  • 40 g de liqueur d'amande (type Amaretto)
  • 145 g de chocolat noir en morceaux
  • 150 g de sucre
  • 3 œufs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7 g
Kalorie 2166 kJ / 519 kcal
Tłuszcz 31 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...