Coulant au chocolat et au cœur cerise
TM5 TM6

Coulant au chocolat et au cœur cerise

5.0 (5 ocen)

Składniki

  • 150 g de beurre, et un peu pour le moule
  • 75 g de farine, et un peu pour le moule
  • 6 cerises fraîches, dénoyautées
  • 40 g de liqueur d'amande (type Amaretto)
  • 145 g de chocolat noir, en morceaux
  • 150 g de sucre
  • 3 œufs

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2166 kJ / 519 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
51 g
Tłuszcz
31 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy