Biscuits fourrés type Oréo®

Biscuits fourrés type Oréo®

4.4 5 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
20 portions

Składniki

Le biscuit
  • de sucre
    50 g
  • de cacao en poudre
    70 g
  • de farine
    180 g
  • de beurre
    125 g
  • œuf
    1
La garniture
  • de beurre
    90 g
  • de sucre glace
    80 g
  • de gousse de vanille en poudre
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 153 kcal / 639 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...