![Biscuits fourrés type Oréo® Biscuits fourrés type Oréo®](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FE0989B8-4956-420A-8E30-C768204D1FA6/Derivates/D16D9B4A-B747-4D1F-877E-99A30C2A2404.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le biscuit
- 50 g de sucre
- 70 g de cacao en poudre
- 180 g de farine
- 125 g de beurre
- 1 œuf
La garniture
- 90 g de beurre
- 80 g de sucre glace
- 1 pincée de gousse de vanille en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 639 kJ / 153 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Moelleux au chocolat
1 Std. 15 Min
Meringues de l'Emmental
2 Std. 15 Min
Gâteau à l'Ovo
55 Min
Cupcakes framboise-coco
2 godz. 20 min
Chocolats pralinés à la liqueur
1 Std. 30 Min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Sablés au chocolat
1 Std. 30 Min
Sablés viennois au chocolat
50min
Croustillant au chocolat type whoopi pie
1j
Glace au caramel
9h
Madeleines au chocolat
30min
Muffins au chocolat
45min