Urządzenia i Akcesoria
Biscuits fourrés type Oréo®
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
20 portions
Składniki
Le biscuit
-
50 g de sucre
-
70 g de cacao en poudre
-
180 g de farine
-
125 g de beurre
-
1 œuf
La garniture
-
90 g de beurre
-
80 g de sucre glace
-
1 pincée de gousse de vanille en poudre
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
639 kJ /
153 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Muffins au chocolat
45 min
Escargots noix-cannelle
2 godz. 10 min
Madeleines au chocolat
30 min
Sablés au chocolat
1 godz. 30 min
Amandes cacao moka
50 min
Pain ciabatta
1 godz. 45 min
Duo de mini-tresses au beurre
2 godz. 10 min
Pain accordéon aux herbes
1 godz. 20 min
Pain aux tomates et basilic
1 godz. 45 min
Tiramisu stracciatella
2 godz. 30 min
Focaccia aux tomates
40 min
Pain tessinois
1 godz. 50 min