Biscuits fourrés type Oréo®

Biscuits fourrés type Oréo®

4.3 8 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
20 portions

Składniki

Le biscuit
  • 50 g de sucre
  • 70 g de cacao en poudre
  • 180 g de farine
  • 125 g de beurre
  • 1 œuf
La garniture
  • 90 g de beurre
  • 80 g de sucre glace
  • 1 pincée de gousse de vanille en poudre

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2 g
Kalorie 639 kJ / 153 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...