Urządzenia i Akcesoria
Blitva
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
potatoes (approx. 450 g), peeled, cut in pieces (2-3 cm)3
-
water500 g
-
Swiss chard leaves, stems removed, sliced (5 cm)100 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic cloves3
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
2.8 g
Kalorie
811 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cooked Quinoa
15 min
Salt Cod Gratin
50 min
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1 godz.
Marinated Peppers
55 min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9 godz. 10 min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 godz. 35 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Butterbean Mash with Paprika
20 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.