Urządzenia i Akcesoria
Blitva
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
potatoes (approx. 450 g), peeled, cut in pieces (2-3 cm)3
-
water500 g
-
Swiss chard leaves, stems removed, sliced (5 cm)100 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic cloves3
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
2.8 g
Kalorie
811 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cucumber Soup
25 min
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
2 godz. 30 min
Chicken Provencale
1 godz.
Fennel, Celery and Green Apple Salad
Brak ocen
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 min
Bircher Muesli
8 godz. 10 min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40 min
Veracruz Fish
30 min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 min
Tuna and Spring Onion Quiche
2 godz.