Urządzenia i Akcesoria
Blitva
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
potatoes (approx. 450 g), peeled, cut in pieces (2-3 cm)3
-
water500 g
-
Swiss chard leaves, stems removed, sliced (5 cm)100 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic cloves3
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
2.8 g
Kalorie
811 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fennel Risotto
35min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Mint Courgettes
30min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1h
Middle Eastern Aubergine Pies
2h
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Buckwheat Crêpes
30min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1h 10min
Pumpkin and Quince Soup
1h