Couscous au rouget et aux poivrons

Couscous au rouget et aux poivrons

3.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de poivrons rouges en gros morceaux
    450 g
  • de poivrons jaunes en gros morceaux
    280 g
  • de poivrons verts en gros morceaux
    220 g
  • de bouillon de poisson liquide
    250 g
    ½ cube de bouillon de poisson, dissous dans 250 g d'eau
  • citron le jus uniquement
    1
  • de couscous, moyen
    300 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de sel fin selon votre goût
    1 pincée
  • de poivre noir, fraîchement moulu selon votre goût
    1 pincée
  • d'eau
    350 g
  • de filet de rouget (env. 18-20 filets) (voir conseil)
    600 g
  • de coriandre fraîche hachée
    15 g
  • de bouillon de poisson
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 583 kcal / 2439 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 75 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...