Fondue au fromage

Fondue au fromage

3.5 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • gousses d'ail
    2 gousses
  • de gruyère coupé en morceaux (3 cm)
    600 g
  • d'emmental coupé en morceaux (3 cm)
    200 g
  • d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
    2 c. à soupe
  • de vin blanc, sec
    420 g
  • de kirsch
    20 g
  • de poivre, moulu
    2 pincées
  • de noix de muscade, fraîchement moulue
    ½ c. à café
  • de paprika doux
    ½ c. à café
  • de pain blanc coupé en morceaux (2 cm)
    700 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1322 kcal / 5536 kJ
Białko 69 g
Tłuszcz 65 g
Węglowodany 90 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...