Tourte aux amandes et chocolat blanc

Tourte aux amandes et chocolat blanc

3.9 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
12 portions

Składniki

Biscuit
  • beurre et un peu plus pour moule
    100 g
  • de chocolat noir extrafin 50% de cacao en morceaux
    150 g
  • œufs
    4
  • de sucre
    130 g
  • d'amandes moulues
    130 g
  • de poudre à lever
    1 sachet
Couverture en chocolat blanc
  • de chocolat blanc en morceaux
    300 g
  • d'eau
    100 g
  • de beurre
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 469 kcal / 1962 kJ
Białko 7.7 g
Tłuszcz 34.52 g
Węglowodany 31.97 g
Błonnik 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...