Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Biscuit
- 150 g de chocolat noir extrafin 50% de cacao, en morceaux
- 100 g de beurre et un peu plus pour moule
- 4 œufs
- 130 g de sucre
- 130 g d'amandes moulues
- 1 sachet de poudre à lever
Couverture en chocolat blanc
- 300 g de chocolat blanc, en morceaux
- 100 g d'eau
- 100 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1962 kJ / 469 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 31.97 g
- Tłuszcz
- 34.52 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce cocktail
5min
Frappé banana split
15 Min
Moutarde de Bénichon
40 Min
Glace au caramel
9h
Linguine saumon et vodka
20 Min
Cookies aux dragées au chocolat
1u.
Gâteau à la crème
45 Min
Risotto au safran de Mund
45 Min
Caramels à la crème
2 Std.
Mousse au Toblerone®
3u. 10min
Macaronis du chalet
45 Min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min