Urządzenia i Akcesoria
Veneziane
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
15 pezzi
Składniki
-
100 g di latte intero
-
25 g di lievito di birra fresco
-
100 g di burro morbido
-
2 uova
-
100 g di zucchero
-
500 g di farina tipo 00
-
½ cucchiaino di sale
-
1 tuorlo sbattuto
-
granella di zucchero q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
10 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
870.9 kJ /
208 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
31.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Spongade della Val Camonica
5 godz.
Focaccia dolce al cioccolato
3 godz. 30 min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4 godz. 20 min
Ghirlanda di pane golosa
2 godz. 45 min
Grissini di farro integrali
3 godz.
Buchteln alla confettura di prugne
4 godz. 10 min
Focaccia dolce
45 min
Buchteln
4 godz.
Pan brioche allo yogurt
5 godz. 15 min
Brioche morbide molisane
7 godz.
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min