Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de lait
- 3 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 60 g de sirop d'érable, et 4 c. à soupe pour la finition
- 20 g de beurre doux
- 4 briochettes, coupées en tranches (1,5 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 626 kJ / 149 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 18.7 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Błonnik
- 0.4 g
Alternatywne przepisy
Pain perdu
25min
Muffins griottes et chocolat blanc
1h
Rose cake aux fraises
2h 15min
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40min
Cupcake mimosa
1h
Cupcakes rouge
1h
Pain perdu aux fraises
40min
Gâteau à la pâte à tartiner et aux poires
1 Std. 45 Min
Cupcakes à la vanille
1h
Cupcake aux myrtilles
1 Std. 55 Min
Glaçage au chocolat noir
12 Std.
Fondant au chocolat et framboises
40min