
Urządzenia i Akcesoria
Pikante Sterzschnitten
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 Portionen
Składniki
-
Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken50 g
-
Gouda (oder anderer Hartkäse), in Stücken80 g
-
Zwiebeln halbiert120 g
-
Knoblauchzehen nach Geschmack1 - 2
-
Milch250 g
-
Wasser250 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 TL
-
Salz½ TL
-
Polenta250 g
-
Butter (opcjonalnie) für ein cremigeres Ergebnis, etwas mehr zum Einfetten10 - 30 g
-
Babyspinat, frisch100 g
-
Pfeffer, frisch gemahlen zum Bestreuen
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Kalorie
437 kcal /
1830 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
51 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Servus
12 Przepisów
Austria
Austria