
Urządzenia i Akcesoria
Maronipressknödel
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
16 Stück
Składniki
-
frische Petersilie (ca. 15 g), Blättchen abgezupft½ Bund
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Butter in Stücken30 g
-
Gorgonzola in Stücken50 g
-
Semmelwürfel200 g
-
Milch150 g
-
Weizenmehl, universal30 g
-
Eier (Größe M)2
-
Pfeffer, frisch gemahlen2 - 3 Prisen
-
Salz1 TL
-
Maroni, gegart, geschält200 g
-
Butterschmalz zum Ausbacken
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
108 kcal /
452 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
262 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Alles Maroni
13 Przepisów
Austria
Austria