Matjesaufstrich mit Roter Bete
TM6 TM5

Matjesaufstrich mit Roter Bete

4.2 (118 ocen)

Składniki

  • 1 Apfel, rotschalig, geachtelt
  • 150 g Rote Bete, gekocht, in Stücken
  • 1 Zwiebel (75 g), halbiert
  • 20 g Zitronensaft
  • 100 g Saure Sahne
  • 150 g Quark
  • ¼ TL Salz
  • 2 Prisen Pfeffer
  • 3 Stängel Dill, abgezupft
  • 400 - 500 g Matjesfilets, gewürfelt

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
313 kJ / 75 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy