Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat, en petits morceaux
- 3 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 30 g de sucre en poudre
- 10 g de fécule de maïs
- 80 g de fromage blanc nature
- beurre, pour les moules
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1551 kJ / 372 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 21 g
Alternatywne przepisy
Mousse au chocolat blanc et framboises
1h 35 min
Soufflé à la noix de coco, sauce chocolat
1h
Tarte aux fraises et lemon curd
1h
Mug cake au chocolat blanc
20 min
Crèmes au chocolat light
1h 25min
Crémeux chocolat, liqueur de coco et crumble cacao
2 Std. 45 Min
Fondant minute au chocolat
20 min
Pannacottas after eight
5 Std. 35 Min
Mousse au chocolat croustillante
2h
Moelleux au chocolat au lait
1h
Brookie
1h
Mousse au chocolat magique
15min