Urządzenia i Akcesoria
Black Bean Pig's Tail Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
5 portions
Składniki
-
pig’s tail cut in pieces (3 cm)250 g
-
chicken feet claws removed150 g
-
water1850 g
-
black beans soaked for 1 hour150 g
-
Chinese ham cut in slices20 g
-
Hokkaido scallops rinsed6
-
salt adjust to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
394 mg
Białko
9 g
Kalorie
461 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Brak ocen
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1 godz. 30 min
Stir Fried French Beans
15 min
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
1 godz. 30 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10 min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 min
Homemade Soy Milk
35 min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1 godz. 20 min