Urządzenia i Akcesoria
Black Bean Pig's Tail Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
5 portions
Składniki
-
pig’s tail cut in pieces (3 cm)250 g
-
chicken feet claws removed150 g
-
water1850 g
-
black beans soaked for 1 hour150 g
-
Chinese ham cut in slices20 g
-
Hokkaido scallops rinsed6
-
salt adjust to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
394 mg
Białko
9 g
Kalorie
461 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 godz. 45 min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min
Cantonese Steamed Fish
40 min