Urządzenia i Akcesoria
Black Bean Pig's Tail Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
5 portions
Składniki
-
pig’s tail cut in pieces (3 cm)250 g
-
chicken feet claws removed150 g
-
water1850 g
-
black beans soaked for 1 hour150 g
-
Chinese ham cut in slices20 g
-
Hokkaido scallops rinsed6
-
salt adjust to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
394 mg
Białko
9 g
Kalorie
461 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese Tea Eggs
1 godz.
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 min
Taiwanese traditional Pork floss
1 godz. 40 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 godz. 45 min
Olive Vegetable Rice
1 godz. 5 min
Steamed Chicken Essence
1 godz. 10 min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.