Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g pig’s tail, cut in pieces (3 cm)
- 150 g chicken feet, claws removed
- 1850 g water
- 150 g black beans, soaked for 1 hour
- 20 g Chinese ham, cut in slices
- 6 Hokkaido scallops, rinsed
- ½ tsp salt, adjust to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 461 kJ / 110 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 394 mg
Alternatywne przepisy
Mapo tofu
15min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Long Bean Rice
1h 10min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30 min
Hakka Yam Abacus
20min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Yam Rice
45 min