Urządzenia i Akcesoria
Ginisang ampalaya (Sautéed bitter gourd)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
oil30 g
-
garlic cloves3
-
red onion50 g
-
tomatoes quartered50 g
-
bitter gourd cut in half, deseeded and cut in slices (1 cm)300 g
-
chicken stock paste10 g
-
fish sauce10 g
-
ground black pepper1 pinch
-
eggs lightly beaten2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
168 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
363.2 kJ /
86.8 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1 godz. 30 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Brak ocen
Steaks with Mushroom Risotto
40 min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
1 godz.
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20 min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 godz. 50 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Octopus and Potato Salad
40 min
Homemade Chicken Stock Powder
1 godz. 35 min
Chicken Congee
1 godz. 30 min
Clam Chowder
55 min
All-in-one chicken congee
35 min