Hongos con epazote

Hongos con epazote

4.5 15 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porciones

Składniki

  • 30 g de epazote solamente las hojas
  • 40 g de echalotes
  • 3 dientes de ajo pelados
  • 30 g de aceite de oliva
  • 225 g de champiñones fileteados
  • 225 g de hongos cremini fileteados
  • 250 g de setas separadas
  • 40 g de mantequilla
  • 1 cdita de sal
  • ¼ cdita de pimienta molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 5 g
Kalorie 823 kJ / 196 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...