Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de epazote, solamente las hojas
- 40 g de echalots
- 3 dientes de ajo, pelados
- 30 g de aceite de oliva
- 225 g de champiñones, fileteados
- 225 g de hongos cremini, fileteados
- 250 g de setas, separadas
- 40 g de mantequilla
- 1 cdita de sal
- ¼ cdita de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 823 kJ / 196 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado empapelado con verduras
1 godz. 15 min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45min
Caldo de habas con nopales
9 Std.
Barbacoa de hongos
30min
Sopa de hongos y epazote
35min
Sopa de flor de calabaza
35min
Taquitos de huitlacoche
25min
Quesadillas de flor de calabaza y queso
30min
Tinga de setas
25min
Listones de calabacita almendras y vinagreta
30min
Tostadas de setas
30min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45min