Urządzenia i Akcesoria
Marokkanische Bohnensuppe
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Schalotten halbiert45 g
-
Olivenöl20 g
-
breite grüne Bohnen450 g
-
Zucchini in Stücken200 g
-
Paradeiser in Stücken200 g
-
Wasser650 g
-
frische Minzeblätter5
-
frische Korianderblätter5
-
Kreuzkümmel, gemahlen nach Geschmack1 - 2 TL
-
Salz nach Geschmack1 - 1 ¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
412 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30 min
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1 godz. 10 min
Gemüseeintopf Ägäis
50 min
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30 min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55 min
Kichererbsensuppe mit Rhabarber und Curry
1 godz. 20 min
Ingwer-Spinat-Suppe
30 min
Artischockensuppe (vegan)
1 godz.
Schnelle Kichererbsensuppe mit schwarzem Sesam
25 min
Italienischer Gemüsetopf
10 godz.
Ratatouille Suppe
30 min
Cremige rote Linsensuppe
45 min