
Urządzenia i Akcesoria
酒釀乾燒醬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)100 克
-
蒜頭70 克
-
薑 ,切塊40 克
-
油60 克
-
蕃茄醬100 克
-
辣椒醬150 克
-
酒釀200 克
-
細砂糖15 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
325.2 kcal /
1359.2 kJ
Białko
5.4 g
Tłuszcz
16.4 g
Węglowodany
40.4 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
2137.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚私房菜
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan