Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1100 克 水
- 150 克 綠豆仁 ,浸泡2小時,瀝乾
- 20 克 黑糖
- 30 克 冰糖粉
- ⅛ 茶匙 鹽
- 2 茶匙 日本太白粉 ,以2大匙水調勻
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 742 kJ / 179.5 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 37.5 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 4.2 g