Urządzenia i Akcesoria
Irish "Baked" Beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
thick cut bacon cut into pieces (¼ in.)3 oz
-
olive oil (opcjonalnie) (see Tip)2 tsp
-
tomato sauce14 oz
-
water7 oz
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
ground mustard1 tsp
-
brown sugar1 tsp
-
maple syrup1 tsp
-
cannellini beans rinsed, drained (15 oz cans)2 cans
-
brown bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
787 kJ /
188 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini and Cheese Soufflés
40 min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
1 godz. 30 min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12 godz. 50 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Vegetable Pancakes
30 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Whole Wheat Soda Bread
1 godz. 50 min
Tomato Bread Pudding
30 min
Sopapilla
1 godz. 10 min
Rice Milk
10 min
Tomato Basil Soup
40 min
Quick Refried Beans
20 min