Urządzenia i Akcesoria
Irish "Baked" Beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
thick cut bacon cut into pieces (¼ in.)3 oz
-
olive oil (opcjonalnie) (see Tip)2 tsp
-
tomato sauce14 oz
-
water7 oz
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
ground mustard1 tsp
-
brown sugar1 tsp
-
maple syrup1 tsp
-
cannellini beans rinsed, drained (15 oz cans)2 cans
-
brown bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
787 kJ /
188 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curry Ketchup
30 min
Macadamia Chocolate Cookies
1 godz.
Potato Curry Soup
35 min
Seitan
40 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Herbed Spiral Rolls
35 min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Coconut rum sauce
15 min
Cinnamon and Date Twist
50 min
Apple Butter
1 godz. 30 min
Five-Seed Bread
1 godz. 50 min
Vegetarian Burger
1 godz. 15 min