Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 900 g russet potatoes, cut into pieces (5 cm wide)
- 1200 g water
- 2 tsp extra virgin olive oil (see Tip) (opcjonalnie)
- 285 g beef broth
- 4 whole large eggs, rinsed (opcjonalnie)
- 1 tbsp honey
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 4 tbsp Dijon mustard, whole grain
- 2 stalks celery, thinly sliced
- 1 dill pickle, diced small
- 10 - 15 fresh chives, chopped
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- paprika, to garnish, to taste
- fresh chives, chopped, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 775.2 kJ / 185.3 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 31.7 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 387.8 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed chicken strips
15min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 Min
Red Rice
55 Min
Ratatouille Galette
1h 30min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45 Min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1h 30min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Garlic mushrooms
20min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Wok-style curried vegetables
35min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 min
Poached eggs using blade cover
30 Min