Urządzenia i Akcesoria
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
russet potatoes cut into pieces (5 cm wide)900 g
-
water1200 g
-
extra virgin olive oil (opcjonalnie) (see Tip)2 tsp
-
beef broth285 g
-
large eggs (opcjonalnie) rinsed4 whole
-
honey1 tbsp
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
Dijon mustard whole grain4 tbsp
-
celery thinly sliced2 stalks
-
dill pickle diced small1
-
fresh chives chopped10 - 15
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
paprika to garnish, to taste
-
fresh chives chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
387.8 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
775.2 kJ /
185.3 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheese Wiz
10 min
Zoodles with Broccoli Pesto
30 min
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
15 min
Prawn laksa (Chef Degan)
50 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10 min
Slow Cooked Potatoes
45 min
Caramelized Onion Pizza Dough
4 godz. 25 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Egg Salad Sandwiches
25 min
Pesto Pasta Salad
30 min