Urządzenia i Akcesoria
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
russet potatoes cut into pieces (5 cm wide)900 g
-
water1200 g
-
extra virgin olive oil (opcjonalnie) (see Tip)2 tsp
-
beef broth285 g
-
large eggs (opcjonalnie) rinsed4 whole
-
honey1 tbsp
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
Dijon mustard whole grain4 tbsp
-
celery thinly sliced2 stalks
-
dill pickle diced small1
-
fresh chives chopped10 - 15
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
paprika to garnish, to taste
-
fresh chives chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
387.8 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
775.2 kJ /
185.3 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Temaki sushi
1 godz. 40 min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 godz. 40 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Steamed Frittata Egg Cups
45 min
Potato Cup Frittata
1 godz.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Sautéing Shrimp
15 min
Duck, apricot and pine nut pastilla.
50 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Tandoori chicken pizza
1 godz. 30 min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1 godz. 5 min