Urządzenia i Akcesoria
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
russet potatoes cut into pieces (5 cm wide)900 g
-
water1200 g
-
extra virgin olive oil (opcjonalnie) (see Tip)2 tsp
-
beef broth285 g
-
large eggs (opcjonalnie) rinsed4 whole
-
honey1 tbsp
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
Dijon mustard whole grain4 tbsp
-
celery thinly sliced2 stalks
-
dill pickle diced small1
-
fresh chives chopped10 - 15
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
paprika to garnish, to taste
-
fresh chives chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
387.8 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
775.2 kJ /
185.3 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional Kaiser rolls
26 godz. 35 min
Fondant au chocolate
50 min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 godz. 40 min
Singapore Chilli Crab
50 min
Soft and Fluffy Chocolate Buns
1 godz. 30 min
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Spiralized Scalloped Potatoes
1 godz. 30 min
Orange Creamsicle Whip
10 min
Cholent
4 godz. 50 min
Lemon grass beef salad
30 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min